Sporten met mensen met een beperking

“Sporten met mensen met een beperking” is een project sinds het academiejaar 2016-2017 door BeMSA wordt georganiseerd. Wegens het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar een nieuwe editie!

De doelstelling van het project is enerzijds om een keitoffe sportdag te organiseren voor jongeren met een mentale of fysieke beperking. Anderzijds geven we aan studenten ook de kans om op een leuke en vlotte manier te leren omgaan en communiceren met jongeren met een beperking. Hieraan wordt te weinig tijd besteed in onze opleiding, terwijl dit wel iets is waar iedereen vroeg of laat mee in contact zal komen tijdens zijn carrière als professional in de gezondheidszorg.

Wat?

Meer info over Sporten met mensen met een beperking tijdens het academiejaar 2018-2019 zal verschijnen eind september. Voor meer info kan je ook steeds contact opnemen met Lisa Martens (LORP@BeMSA-Gent.be)

Via onze sportdag hopen we iedereen (zowel studenten als leerlingen van de deelnemende school) een leerrijke, maar vooral toffe ervaring te bezorgen.

Meer info? / Contactinfo

Amber De Rop

Projectverantwoordlijke Sporten met mensen met een beperking 2019-2020

Jozefien Meersschaut

Projectverantwoordlijke Sporten met mensen met een beperking 2019-2020